BLOG

Articole, interviuri, noutăți din lumea tirului cu arma

Curs pentru permis de port-armă

Informații despre actele necesare înscrierii la cursul de port-armă.

Citește mai mult

Acte necesare curs instructor poligon de tragere

Informații despre actele necesare înscrierii la cursul de instructor în poligon de tragere și actele necesare obținerii atestatului de instructor în poligon de tragere de la organele de Poliție competente.

Citește mai mult

Statusul carantinării orașului Otopeni în contextul epidemiei de COVID-19 (martie-aprilie 2021)

Update: măsura de carantinare a fost încetată la data de 22 aprilie 2021.
__
Începând cu data de 18 martie 2021, orașul Otopeni intră în carantină, în încercarea de reducere a răspândirii COVID-19. În această postare vă ținem la curent cu ultimile decizii ale DSU și vă facilităm accesul la documente utile sau necesare pe perioada carantinei.

Citește mai mult

LUNILE IUBIRII în poligon la GUNPRO! Idei de cadou pentru cupluri

De ziua îndrăgostiților sau cu orice ocazie specială pe care o aniversați în cuplu, cele mai bune idei de cadou sunt cele curajoase! Discounturi de 25%-30% la pachetele pistol calibru 9mm + 100 de cartușe sau GEAR MIX: orice pistol 9mm + Roni Beretta APX și orice pistol .22lr + pușcă cu lunetă Tikka. Vino la GUNPRO – poligon de tir cu arma de foc, airsoft și arc în Otopeni pentru o experiență inedită!

Citește mai mult

Statusul carantinării orașului Otopeni în contextul epidemiei de COVID-19

Începând cu data de 21 noiembrie 2020, orașul Otopeni se află în carantină, în încercarea de reducere a răspândirii COVID-19. În această postare vă ținem la curent cu ultimile decizii ale DSU și vă facilităm accesul la documente utile sau necesare pe perioada carantinei.

Citește mai mult

ACADEMIA DE KRAV MAGA

Antrenamentele Academiei de Krav Maga se bazează pe tehnici pe cât de eficiente, pe atât de lesne de învățat. Pe durata cursurilor veți învăța prin intermediul exercițiilor și realismului simulărilor, să vă apărați de orice tip de amenințare și agresiune, să neutralizați rapid și eficient orice acțiune ce ar pune în pericol siguranța voastră, a celor dragi sau a bunurilor voastre. Prin Krav Maga veți dezvolta nu numai condiția fizică, ci și psihicul și atitudinea mentală, ceea ce vă va permite să înfruntați și să gestionați frica.

Citește mai mult

Legislație

Acest articol conține resurse legislative din domeniul armelor și munițiilor, precum și trimiteri către documentele oficiale emise și publicate în Monitorul Oficial.

Citește mai mult

Asociația Națională a Colecționarilor de Arme

Scopul asociației este păstrarea în patrimoniul național a armelor de colecție. ANCA este unul din ONG-urile care sunt acreditate la Parlamentul României, fapt ce conduce automat la participarea la dezbaterile legislative din comisiile de apărare ale Senatului și Camerei Deputaților.

Citește mai mult

Prezentare poligon GUNPRO

La GUNPRO am vrut în primul rând să obținem un spațiu unde vizitatorii noștri să aibă toate condițiile pentru a se relaxa și simți în siguranță.

Complexul GUNPRO înseamnă înainte de toate un proiect gândit și realizat cu responsabilitate, pasiune și ținând cont de toate recomandările și reglementările în vigoare pentru poligoanele de interior.

Citește mai mult

BERETTA APX

Beretta APX răspunde afirmativ în primul rând la întrebarea: este acesta un model bun bun de pistol?

Citește mai mult
Scroll to top