LUNILE IUBIRII în poligon la GUNPRO! Idei de cadou pentru cupluri

Ca în fiecare an, lăsăm inspirația pe ultima sută de metri, iar atunci când avem nevoie de ea, nu apare! Ei bine, anul ăsta GUNPRO își pune mantia de salvator și declară (de la sine putere!) că februarie și martie să fie lunile iubirii! Ce frumooos, dar mai ales super-util, ca orice prieten la nevoie 🙂

Dar ce înseamnă LUNILE IUBIRII?
Ne-am gândit noi că pasiunile merită să fie împărtășite. Că tot ce ne place să facem devine și mai frumos, și mai cu sens în doi! Suntem siguri că dacă îți inviți jumătatea/partenerul la o sesiune de tragere în poligon, asta nu poate decât să vă apropie!

Așa că ne-am uitat peste oferta noastră și am ales pentru voi doi niște pachete la niște discounturi care să facă diferența și care să vă ofere cea mai mișto experiență de cuplu! Pentru că asta e tot ce contează, să îți aduci aminte peste ani de acea aniversare specială!

100 de cartușe, 100 de provocări este un pachet cu un discount de 30% la orice pistol calibru 9x19mm și 100 de cartușe. I-am zis așa pentru că aveți o grămadă de cartușe pe care să le trageți cum vreți (în ținte, totuși!), să faceți întrecere, să câștigați argumente sau certuri de demult, să vedeți cine spală vasele săptămâna viitoare sau orice altă provocare vreți voi să va dați!

GEAR MIX: voi 2 + 4 arme = love este un pachet cu un discount de 25% la o combinație de patru arme pistol + RONI APX (ambele calibru 9x19mm) și pistol + pușcă cu lunetă (ambele calibru .22lr), pentru că nu știm cum e acasă, dar măcar în poligon să aveți varietate 🙂 

Găsiți pachetele mai jos, le puteți rezerva atât de aici din site (click pe imagini), cât și din pagina noastră de Facebook, dar grăbiți-vă, Valentine’s Day sau Dragobete sunt doar într-o zi anume!

Oferta este valabilă doar pentru cupluri (2 persoane), începând cu prima zi din februarie și până în ultima zi din martie 2021. Găsești în continuare toate celelalte pachete de trageri la secțiunea Prețuri!

Vrei să vezi mai multe?

GĂSEȘTI ÎN GALERIE IMAGINI PE SECȚIUNI CU POLIGONUL, FACILITĂȚILE, ARMELE ȘI EVENIMENTELE NOASTRE.

Alte postări

vezi ce am mai scris pe blog
Scroll to top