Cardul de fidelitate GUNPRO

Descriere și regulament

Cum funcționează:

Pe cardul de fidelitate GUNPRO se găsesc 4 casete goale care vor fi completate în urma fiecărei ședințe de tragere. Dacă toate cele 4 casete vor fi completate cu numele aceluiași tip de pachet de tragere (ex: “9MM”), a cincea ședință de tragere pentru acest pachet de tragere va fi gratuită*.

Dacă în cele 4 casete vor fi completate denumiri de pachete de tragere diferite (ex: “9MM”, “.22LR”, “GEAR MIX” etc), la a cincea ședință de tragere clientul va beneficia de un discount în valoare de 100 de lei pentru orice pachet de tragere pe care îl va alege la acel moment.

Pachetele de tragere care se aplică în cardul de fidelitate GUNPRO sunt cele care se regăsesc pe siteul GUNPRO la adresa www.gunpro.ro/preturi sau pe lista de prețuri din cadrul poligonului GUNPRO.

* în limita unei ședințe de tragere de 1 oră, maximum XXX cartușe.


Regulament:

Cardul de fidelitate GUNPRO este adresat persoanelor cu vârsta minimă împlinită de 18 ani la data emiterii cardului.

Cardul de fidelitate GUNPRO se emite gratuit oricărei persoane care îl solicită, în urma completării unui formular și a prezentării în momentul completării a unui document de identitate valabil.

Cardul de fidelitate GUNPRO poate fi obținut doar de la emitentul SC GUNPRO Shooting Range SRL și reprezintă o metodă de a răsplăti clienții care accesează regulat serviciile poligonului GUNPRO.

Cardul de fidelitate GUNPRO nu reprezintă o modalitate de plată a produselor/serviciilor GUNPRO, ci o centralizare ușor de urmărit a ședințelor de tragere ale posesorului în poligonul GUNPRO și posibilitatea ca în urma acestor ședințe, posesorul cardului să fie răsplătit cu discounturi sau gratuități din partea SC GUNPRO Shooting Range SRL.

Cardul de fidelitate GUNPRO este valabil un an de la data emiterii, înscrisă pe el. Dacă numărul minim de ședințe de tragere înscris pe cardul de fidelitate nu a fost efectuat pe durata unui an de la data emiterii, ședințele de tragere acumulate, împreună cu discountul/gratuitatea, se pierd.

Emitentul se obligă ca la fiecare ședință de tragere a posesorului cardului de fidelitate GUNPRO să completeze în câmpul specific destinat următoarele elemente: tipul pachetului tras de client (ex: “9MM”), data ședinței de tragere și aplicarea unui element de siguranță. Pentru a beneficia de completarea acestor elemente, clientul trebuie să prezinte cardul de fidelitate GUNPRO la fiecare ședință de tragere.

SC GUNPRO Shooting Range SRL își rezervă dreptul de a modifica
prezentul regulament în orice moment.

Ce mai
e nou pe
GUNPRO

AFLĂ OFERTA NOASTRĂ DE CURSURI

AFLĂ OFERTA NOASTRĂ DE IDEI DE CADOU
Scroll to top