Cardul de fidelitate GUNPRO

Descriere și regulament

Cardul de fidelitate GUNPRO este adresat persoanelor cu vârsta minimă împlinită de 18 ani la data emiterii cardului. Cardul de fidelitate GUNPRO se emite gratuit oricărei persoane care îl solicită, în urma completării unui formular și a prezentării unui document de identitate valabil. Cardul de fidelitate GUNPRO va trebui să fie însoțit de un act de identitate atunci când este prezentat.

Cardul de fidelitate GUNPRO poate fi obținut doar de la emitentul SC GUNPRO Shooting Range SRL și reprezintă o metodă de a răsplăti clienții care accesează regulat serviciile poligonului GUNPRO.

Cardul de fidelitate GUNPRO nu reprezintă o modalitate de plată a produselor/serviciilor GUNPRO, ci o centralizare ușor de urmărit a ședințelor de tragere ale posesorului în poligonul GUNPRO și posibilitatea ca în urma acestor ședințe, posesorul cardului să fie răsplătit cu discounturi, gratuități sau alte beneficii din partea SC GUNPRO Shooting Range SRL.

Cardul de fidelitate GUNPRO este valabil 6 luni de la data emiterii înscrisă pe el. Dacă numărul minim de ședințe de tragere înscris pe cardul de fidelitate nu a fost efectuat pe durata a 6 luni de la data emiterii, discountul oferit în urma lor se pierde.

Emitentul se obligă ca la fiecare ședință de tragere a posesorului cardului de fidelitate GUNPRO, să completeze în câmpul specific destinat data ședinței de tragere și să aplice un element de siguranță. Pentru a beneficia de completarea acestor elemente, posesorul cardului trebuie să prezinte cardul de fidelitate GUNPRO la fiecare ședință de tragere.

SC GUNPRO Shooting Range SRL își rezervă dreptul de a modifica prezentul regulament în orice moment.

Cum funcționează:

Pe cardul de fidelitate GUNPRO se găsesc 4 casete goale care vor fi completate după câte o ședință de tragere.

Ședințele de tragere în urma cărora puteți completa cardul de fidelitate GUNPRO sunt cele care se regăsesc pe websiteul GUNPRO la adresa www.gunpro.ro/preturi sau pe lista de prețuri de la recepția poligonului GUNPRO. Completarea casetelor se face prin notarea datei în care a fost efectuată tragerea și aplicarea unui element de siguranță de către emitent. Pentru a obține discountul din cea de-a 5-a casetă, primele 4 casete goale trebuie completate în decursul a 6 luni de la emiterea cardului de fidelitate GUNPRO, iar în fiecare casetă să fie înregistrate date diferite.

Ce mai
e nou pe
GUNPRO

AFLĂ OFERTA NOASTRĂ DE CURSURI

AFLĂ OFERTA NOASTRĂ DE IDEI DE CADOU
Scroll to top