Noi suntem GUNPRO

COMPLEX GUNPRO

Suprafețe

Facilități

Complexul GUNPRO se desfășoară pe 3 nivele, astfel:
0: recepție cu o zonă de așteptare tip cafenea și grupurile sanitare  + sală de curs/conferințe cu o capacitate de 40 de locuri + (în curând) o sală de sport de 200 m2.
+1: birouri + sală privată de ședințe cu capacitate de 10 locuri.
-1: 2 poligoane de tragere, unul cu 4 linii, unul cu 8 linii, ambele cu o lungime utilă de 25 de metri + showroom 5.11 Tactical.

La GUNPRO am vrut în primul rând să obținem un spațiu unde vizitatorii noștri să aibă toate condițiile pentru a se relaxa și simți în siguranță.

Complexul GUNPRO înseamnă înainte de toate un proiect gândit și realizat cu responsabilitate, pasiune și ținând cont de toate recomandările și reglementările în vigoare pentru poligoanele de interior. 

Rulează videoul

Gunpro Shooting Rage (GUNPRO pentru prieteni!), și-a găsit unde să se așeze încă din 2014. Adresa poligonului avea să fie pe strada Țebea nr. 16, în Otopeni. Cu intrare directă atât din DN1, cât și din centura Bucureștiului, cu vedere panoramică la avioanele care decolau de pe aeroportul Henri Coandă și cu apusuri de poveste, am simțit imediat că aici este locul potrivit.
4 ani a durat totul, de la proiect la construcție, apoi la funcționalități. Am trecut prin multiple procese de avizare, iar când credeam că l-am bifat pe ultimul, mai apărea încă unul. Am reușit să facem primele trageri în decembrie 2018, iar pe 30 martie 2019 am avut deschiderea oficială.

De atunci, am adus și ne-am antrenat alături de cei mai buni instructori, am gândit cursuri de care știm că ai nevoie la început de drum sau care să te facă mai bun, am organizat evenimente tactice și dinamice în care am simulat situații din viață în care să înveți cum să reacționezi, și, în general, am încercat să fim deschiși și atenți la nevoile și sugestiile tuturor clienților noștri.

Avem o mulțime de planuri de viitor; asta pentru că vrem să îi oferim vizitatorului nostru, ție!, o experiență cât mai completă și accesibilă în lumea tirului cu arma.

 

Tot ce se întâmplă la GUNPRO e făcut din pasiune.
Ascultăm mereu părerile clienților noștri, îmbunătățim constant și încercăm să aducem tot ce e mai nou și mai bun, atât în materie de arme, cât și în ceea ce privește cursurile sau evenimentele pe care le gândim. Ne propunem să contribuim cât putem la creșterea acestei frumoase comunități de trăgători și să îi oferim cele mai bune condiții să se dezvolte.

Vrei să vezi mai multe?

GĂSEȘTI ÎN GALERIE IMAGINI PE SECȚIUNI CU POLIGONUL, FACILITĂȚILE, ARMELE ȘI EVENIMENTELE NOASTRE.

CE MAI AVEM PENTRU TINE:

cu armă proprie ● cu echipament GUNPRO
Personalizare trageri cu instructor autorizat

pentru cei care nu au mai tras ● pentru cei care știu ● pentru cei care vor să încerce toate armele

recepție cu cafenea ● evenimente pentru grupuri ● sală de cursuri și conferințe ● parcare privată

Scroll to top