Regulament poligon GUNPRO

Vizitarea sau folosirea site-ului www.gunpro.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

www.gunpro.ro este administrat de GUNPRO SRL cu sediul in Otopeni, Strada Țebea nr. 16, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J40/…….., CUI RO…………….
Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.gunpro.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Pret si modalitati de plata:
Preturile prezentate includ TVA.
Plata serviciilor se efectueaza in online, cu cardul bancar.

Drepturile de autor (Copyright)
Intregul continut al site-ului www.gunpro.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea GUNPRO SRL sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.gunpro.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Tema Dullet a fost ……………………………………….. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail shooting.range@gunpro.ro.

Limitari privind utilizarea anumitor tehnici de comunicatie la distanta
Urmatoarele tehnici de comunicatie la distanta necesita acordul prealabil al consumatorului:
a) sistem automatizat de apel fara interventie umana (automat de apel);
b) telefon cu interventie umana;
c) adresa de posta electronica (e-mail)
d) imprimat neadresat;
e) imprimat adresat;
f) scrisoare tipizata;

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile site-ului www.gunpro.ro

Scroll to top