Termeni și condiții

Vizitarea sau folosirea site-ului www.gunpro.ro implică acceptarea condițiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. 

www.gunpro.ro este administrat de GUNPRO SHOOTING RANGE SRL cu sediul în Otopeni, Strada Țebea nr. 16, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J23/3113/2014,
CUI 30334282.
Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări ale acestor Termeni și Condiții, precum și orice modificări site-ului www.gunpro.ro fără o notificare prealabilă. Accesând pagina Termeni și Condiții, puteți citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

Prețuri și modalități de plată:
Prețurile prezentate includ TVA. Plata serviciilor se efectuează la sediul fizic din Otopeni, str. Țebea nr. 16.

Drepturile de autor (Copyright):
Întregul conținut al site-ului www.gunpro.ro, incluzând texte, imagini, grafice, elemente de grafică web, scripturi și orice alte date, este proprietatea GUNPRO SHOOTING RANGE SRL sau a furnizorilor săi și este protejat conform legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris a oricăror elemente de pe site-ul www.gunpro.ro sau a oricăror elemente enumerate mai sus, se pedepsește conform legilor în vigoare. Licența „Dullet – Shooting Range & Gun Club Theme” aparținând ProgressionStudios a fost achiziționată de GUNPRO SHOOTING RANGE SRL la data de 13.09.2020 cu documentație doveditoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuală, puteți folosi adresa de mail shooting.range@gunpro.ro

Site-ul permite abonarea publicului la un serviciu de newsletter, gestionat prin intermediul platformei de e-mailing Mailchimp. Datele din acest formular sunt folosite exclusiv în scopul de a facilita transferul de informații către utilizatorii care doresc acest lucru.

Transmiterea datelor personale către terți:
GUNPRO SHOOTING RANGE SRL nu transmite datele colectate prin intermediul acestei platforme către terți. Ne asumăm un angajament de confidențialitate prin care garantăm că datele personale sunt păstrate în siguranță. Datele pot fi furnizate și către instituții sau autorități publice, precum și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale, ca urmare a unor cereri expres formulate de acestea.

Drepturile tale:
În calitate de utilizator al platformei stirioficiale.ro, potrivit Legii nr. 679/2016, precum și, începând cu 25 mai 2018, potrivit Regulamentului General privind protecția datelor, ai următoarele drepturi:
* Dreptul la informare cu privire la prelucrarea datelor personale de către GUNPRO SHOOTING RANGE;
* Dreptul de acces la datele personale, la cerere și în mod gratuit pentru o solicitare pe an;
* Dreptul de intervenție, rectificarea, ștergerea sau portabilitatea datelor personale, la cerere și în mod gratuit;
* Dreptul de a te adresa Autorității Naționale de Supraveghere privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal (cu sediul în Bucureşti, sector 1, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru, dataprotection.ro) sau justiției, pentru apărarea oricăror drepturi garantate de lege;
* Dreptul la opoziţie şi procesul decizional individual automatizat;
* Începând cu 25 mai 2018, potrivit Regulamentului general privind protecția datelor, dreptul la restricționarea prelucrării.

Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții, clientul își asumă în totalitate drepturile și obligațiile site-ului www.gunpro.ro

Scroll to top